Er dag en nacht verzorgd uitzien...

Maak afspraak

Over Artlines

 

ArtLines Permanente make up by Maike is een begrip in de omgeving van Gouda, Waddinxveen en Alphen aan den Rijn maar ook in de omgeving van Leeuwarden, Burgum en Drachten ben ik werkzaam op gebied van permanente make up (PMU) of ook wel cosmetische tatoeage genoemd.

Met deze pigmentatie techniek kunnen de meest mooie en natuurlijke resultaten worden behaald door kleur en vorm te geven aan wenkbrauwen, ogen en lippen.  Om een de uitstraling van uw gezicht te optimaliseren, corrigeren, verjongen en frisser te maken is niet altijd een facelift of botox inspuitingen nodig. Ik garandeer u een verrassend resultaat met de PMU. Ik ben als pigmentatiespecialiste opgeleid door Nouveau Contour, maar heb ook vele masterclasses gevolgd oa op de academie voor PMU by Irma Hulscher, Phibrows by Branko Babic, Alexander Sivak, Raffaele Gargiulo, Andrea Toth en Sophie Timmer.

Wilt u er dag en nacht verzorgd uitzien, ook de deur uitkunnen zonder in de spiegel te kijken of make up te dragen. Bent u brildrager of vind u het moeilijk om u op te maken. Bent u allergisch voor gewone make up of mag u geen make up dragen op uw werk dan is de permanente make up ideaal voor u.

Wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd of verbeterd door middel van de microblading techniek. Er worden kleine haartjes gepigmenteerd tussen de eigen haartjes of gesuggereerd als haartjes wanneer er geen eigen haartjes zijn. Eyeliners kunnen in elke gewenste vorm, dikte en kleur, strakke lijnen of zacht verlopend. De lippen zijn niet altijd symmetrisch of de lippen zijn erg dun. PMU kan het verschil maken door net iets meer te geven. Op natuurlijke manier word de lip optisch vergroot. Keuze is uit een lipliner, lipshadow of full lips.

Wat de reden ook mag zijn, ik vind het geweldig om met mijn kennis en passie een artistiek cadeautje te geven en dat ik vrouwen kan helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen.

Getekend Maike van Duppen