a

Menu

Over artlines

ArtLines Permanente make up is gevestigd in Waddinxveen en een begrip in de omgeving van Gouda, Boskoop en Alphen aan den Rijn. Niet alleen uit de directe omgeving maar uit heel Nederland weet men de weg naar de salon te vinden.

Maike is gespecialiseerd op gebied van permanente make up (PMU) of ook wel cosmetische tatoeage genoemd.

Met deze pigmentatie techniek kunnen de meest mooie en natuurlijke resultaten worden behaald door kleur en vorm te geven aan wenkbrauwen, ogen en lippen.

Om de uitstraling van je gezicht te optimaliseren, corrigeren, verjongen en frisser te maken is niet altijd een facelift of botox inspuitingen nodig. Maike staat garant voor een verrassend resultaat met  PMU. Ze heeft ruime ervaring als pigmentatiespecialiste en is opgeleid door Nouveau Contour, maar heeft ook vele masterclasses gevolgd oa op de academie voor PMU by Irma Hulscher, Phibrows by Branko Babic, Alexander Sivak, Raffaele Gargiulo, Andrea Toth en Sophie Timmer.

Wat de reden ook mag zijn …Maike vind het geweldig om met alle kennis en passie een artistiek cadeautje te geven en vrouwen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen.

Maike van Duppen

CONTACT_

ArtLines Permanente Make-up
Koningin Wilhelminaplein 47
2741EC Waddinxveen

E     info(@)ArtLines.nl
M    06 34 02 85 30

KvK     64849880
BTW   NL001968693B50