a

Menu

Artlines Permanente Make up_

Maak een afspraak

Boskoop vanuit Rotterdam/Den Haag/Gouda

Richting Waddinxveen, over de hefbrug direct daarna rechts deze weg helemaal uitrijden tot in Boskoop. Voor appartementengebouw naar links en de 1e recht het wijkje in door de bocht en na de woonhuizen aan je linkerkant kan geparkeerd worden op parkeerplaats NR. 4

Boskoop vanuit Amsterdam/Alphen aan den Rijn

Richting Boskoop, over de hefbrug 1e rotonde ¾ met de bocht mee naar links langs de scholen en met de bocht mee naar rechts. Deze weg blijven volgen tot na het appartementencomplex, hier rechts en de 1e recht het wijkje in door de bocht en na de woonhuizen aan je linkerkant kan geparkeerd worden op parkeerplaats NR. 4

SURHUISTERVEEN vanuit Leeuwarden

Voordat je de hoofdstraat inrijdt ga je de rotonde rechts voor de parkeerplaats langs. 1e straat links bij t Vleckehûs. De straat inrijden voorbij de bieb en de school. Hier is aan de rechterkant het pand van Mondzorg Surhuisterveen, Rijd rechts erop, door de slagboom om achter het pand te parkeren. De praktijk is op de 1e etage. Je mag je melden bij de receptioniste en plaats nemen op de rode lippen bank of in de wachtruimte. Daar wordt je opgehaald.

SURHUISTERVEEN vanuit Groningen

De hoofdstraat van Surhuisterveen inrijden en bij t Vleckehûs rechts. De straat inrijden voorbij de bieb en de school. Hier is aan de rechterkant het pand van Mondzorg Surhuisterveen, Rijd rechts erop, door de slagboom om achter het pand te parkeren. De praktijk is op de 1e etage. Je mag je melden bij de receptioniste en plaats nemen op de rode lippen bank of in de wachtruimte. Daar wordt je opgehaald.

HAZERSWOUDE DORP vanuit Leiden/Amsterdam

Richting Zoeterwoude rechts, weg volgen 1e links, daarna rechts, links en einde van deze weg aan de rechterkant is de salon.

HAZERSWOUDE DORP vanuit Zoetermeer/Den Haag

Richting Boskoop, in de bocht van Hazerswoude Benthuizen naar links richting Benthuizen en 1e daarna weer rechts. Deze straat helemaal uitrijden en aan eind naar links. Hier is de salon direct aan je linkerkant.

HAZERSWOUDE DORP vanuit Alphen aan den Rijn/Boskoop/Gouda

Richting Hazerswoude, weg blijven volgen richting Benthuizen, in de bocht van Benthuizen naar rechts en 1e daarna weer rechts. Deze straat helemaal uitrijden en aan eind naar links. Hier is de salon direct aan je linkerkant.

 

CONTACT_

ArtLines Permanente Make-up
Koningin Wilhelminaplein 47
2741EC Waddinxveen

E     info(@)ArtLines.nl
M    06 34 02 85 30

KvK     64849880
BTW   NL001968693B50