a

Menu

Tattoos

Welkom bij Artlines Tattoos by Maike. Heb jij al een tijdje een leuk idee voor een tattoo maar het komt er niet van om naar een tattooshop te gaan, de drempel is hoog…. Kom eens bij mij langs om je ideeen te bespreken en te zien wat ik voor je kan betekenen. Ik vind het super gaaf en een uitdaging om iemand blij te maken met een mooi stukje art op de huid….

Ik heb mijn eigen studio in Boskoop maar werk ook ambulant. Het plaatsen van de tattoo gebeurt discreet en op een hygiënische manier volgens de richtlijnen van de GGD.

Geef een Tattoo cadeau!

Dé cadeaubon voor je vriend, vriendin, zus, moeder, vader of wie dan ook… Ben je op zoek naar een orgineel en leuk cadeau.
Een verjaardag die eraan komt?
Of wil je een cadeau voor een speciale gelegenheid? Er zijn cadeaubonnen voor elk budget in feestelijke verpakking. Bestel vandaag nog…

Tip voor je afspraak

Neem minimaal een half uur voor je afspraak een goede maaltijd. De suikerspiegel zal tijdens het tattooeren dalen wat kan leiden tot flauwte. Neem een energiedrank of iets wat suikers bevat mee. Mensen die suikerziekte hebben moeten dit melden! TIP: Drink een uur van te voren 1 glas appelsap om het bloed iets dikker te maken.

CONTACT_

ArtLines Permanente Make-up
Koningin Wilhelminaplein 47
2741EC Waddinxveen

E     info(@)ArtLines.nl
M    06 34 02 85 30

KvK     64849880
BTW   NL001968693B50