a

Menu

Werkwijze Artlines tattoos

Privacy
Mijn tattoostudio is niet groot en alleen toegankelijk voor klanten met een tattooafspraak. Mijn werk vraagt veel focus en daarvoor wil ik in alle rust kunnen werken. Ik wil je vragen niet meer als 1 vriend of vriendin mee te nemen.

Hygiene
Bij Artlines staat hygiene op nummer 1. Wij maken er een prioriteit van ten alle tijden schoon en netjes te werken. Daarnaast is de nazorg voor onze klanten heel erg belangrijk. Je krijgt van ons duidelijke instructies hoe je je tattoo moet verzorgen en onderhouden. En heb je toch nog vragen dan kun je altijd mailen.

Wat doe ik niet…
Ik zet geen tattoos op of in de buurt van intieme delen (schaamstreek, lies, vagina, billen, bilnaad, anus, penis en balzak). Verder tattoëeren ik niet op het hoofd, in de nek en het gezicht. Tattoos op handen en voeten doe ik wel maar daarop krijg je geen garantie vanwege de snelle slijtage.

Vegan
De inkten en nazorg producten waarmee ik werk zijn vegan, fijn om te weten!

Garantie
Je mag binnen 2 maanden kosteloos terugkomen om eventuele oneffenheden in je tattoo bij te laten werken. Dit geldt niet voor tattoos die gezet zijn op handen, vingers of voeten omdat deze erg gevoelig zijn voor snelle slijtage. Hiervoor zullen de kosten van het bijwerken worden doorberekend. Ik ben niet verantwoordelijk voor het onjuist behandelen van je tattoo nadat je bij mij bent geweest.

CONTACT_

ArtLines Permanente Make-up
Koningin Wilhelminaplein 47
2741EC Waddinxveen

E     info(@)ArtLines.nl
M    06 34 02 85 30

KvK     64849880
BTW   NL001968693B50